Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med utsikt över Palma Bay

Fakta Bilder

696m2 6 Sovrum i

00ABNJ

Från denna lyxvilla i Cala Vinyas, belägen i ett fridfullt bostadsområde, njuter du av magnifik utsikt över Palma Bay över det öppna Medelhavet på ön Cabrera. Alla vackra yachter som kommer in och lämnar Palma-bukten kommer att segla framför ditt hem. På natten förblir utsikten fantastisk med hela kustlinjen upplyst av de många byggnaderna. På gångavstånd finns en liten sandstrand mitt i en grön zon. Villan byggdes 2002 och därefter lades en gästlägenhet med vardagsrum, kök, 2 sovrum och 2 badrum till. Huvudhuset förför med sin mycket praktiska distribution till ett gott vardagsrum med olika områden som är kopplade till det öppna köket. En trappa leder upp till de 4 sovrummen, alla med eget badrum. En välskött trädgård, gott om terrasser med grillplats, en uppvärmd pool, en vinkällare och ett garage med plats för 2 bilar kompletterar denna fantastiska egendom.

Källare AC Pool Alarmsystem Vattnet Havs- / sjöutsikt Gästlägenhet Trädgård Terrass Balkong Öppen spis Inbyggt kök

 • Boyta

  696m2
 • Tomt

  1860m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  00ABNJ
 • Badrum

  7
 • Pris

  0 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: