Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYTT BYGGLÄGE I ETT EXKLUSIVT OMRÅDE

Fakta Bilder

212m2 3 Sovrum i Palma

Denna eleganta fastighet ligger i en nyligen renoverad byggnad i katedralen. Renoveringen har endast delvis skett, vilket ger dig möjlighet att välja material och skapa ett hem med din egen smak och behov. Byggnaden ligger i en charmig gata som leder till den första havslinjen och Gamla stanmurarna. Över en yta på ca. 212 kvm lägenheten har ett vardagsrum, en matsal, ett kök, en gästtoalett på en nivå och 2 sovrum, båda med eget badrum på ytterligare två olika nivåer. För ytterligare komfort ingår en parkeringsplats i samhällets garage i detta erbjudande. Definitivt en perfekt pied-à-terre i ett exklusivt område i Palmas gamla stad.

 • Boyta

  212m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  01wzuv
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 955 730,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: