Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • HELT HUS MED TAKTERRASS BREDVID PLAZA SANTA EULALIA

Fakta Bilder

310m2 4 Sovrum i Palma

Denna intressanta egendom ligger i hjärtat av gamla stan, bara några steg från rådhuset och det eleganta torget Santa Eulalia. Med en yta på 310m2 är den fördelad över fem våningar, varigenom hela fastigheten hålls i perfekt skick och behåller sin ursprungliga karaktär. Bottenvåningen förvaltas av en välskött restaurang som också kan användas som butik, garage eller lagringsutrymme, beroende på de framtida ägarnas behov. Fastigheten har separat tillgång till första våningen där det finns ett stort vardagsrum och matsal med öppen spis och ett fullt utrustat öppet kök. På nästa nivå finns 3 sovrum med högt i tak och vackra träbjälkar och 2 badrum, ett av dem med badkar. Den tredje våningen är ett ljust, öppet rum med högt i tak från vilken den soliga 12 m² terrassen också kan nås. Det skulle kunna utökas till en annan våning, vilket gör det till en idealisk plats för solbad och en ännu bättre utsikt över gamla stan och katedralen. Eftersom det är en hörnbyggnad, har denna charmiga fastighet också fördel av en stor mängd naturligt ljus som trevligt lyser upp varje rum. Andra faciliteter är: luftkonditionering, centralvärme för gas och keramiska golv. Under renoveringen övervägdes installationen av en hiss så att det finns möjlighet och tillräckligt med utrymme för att ansluta alla golv på detta sätt. Ett attraktivt erbjudande som erbjuder otaliga möjligheter.

 • Boyta

  310m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  023TRM
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 595 497,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: