Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LJUSLÄGENHET MED PORCH OCH HJUL

Fakta Bilder

126m2 2 Sovrum i Palma

Den antika byggnaden Casa Bauló ligger i "Sa Gerrería", ett av de äldsta distrikten i Palma, som har förklarats historiskt monument 1964 på grund av dess historiska och konstnärliga betydelse. I denna historiska byggnad kommer fyra lägenheter att byggas; varav en är denna eleganta lägenhet på andra våningen som imponerar tack vare dess kombination av modern design och traditionella mallorcanska komponenter. Anmärkningsvärda detaljer som är värda att nämna är den romanska bågen och de gotiska fönstren på fasaden, liksom Mallorquínsk sandsten, marés, ett byggnadsmaterial som är i sin helhet kopplat till ön och arkitekturen på Balearerna. Den eleganta lägenheten på 143 kvm har ett stort och ljust vardagsrum med tillgång till en veranda, ett amerikanskt kök med en öppen matplats och ytterligare en balkong, två sovrum med badrum med eget badrum, ett tvättstuga och en gästtoalett. Dessutom inkluderar denna lyxiga fastighet detaljer som hemautomation, ekparkettgolv, dubbelglasfönster, luftkonditionering, golvvärme och hiss. Kriterierna för materialval har varit design, komfort och hållbarhet samtidigt som man bibehållit de antika egenskaperna i Gamla stan. Bygget kommer att vara klart i mitten av 2020.

 • Boyta

  126m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  0287S3
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 520 838,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: