Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • DUPLEX takvåning med takterrass

Fakta Bilder

136m2 3 Sovrum i Palma

Detta imponerande byggprojekt i ett historiskt stadspalats erbjuder möjligheten att förvärva en exklusiv och modern takvåning med privat takterrass på Palmas bästa läge. Byggnaden ligger i ett lugnt urbant område mellan de populära shoppinggatorna Paseo del Borne och Jaime III. Duplex takvåningen kommer att byggas om helt med ädelmaterial och garanterar bekvämt boende på högsta nivå med golvvärme, central luftkonditioneringssystem, dubbla glasfönster, Domote-system och Grohe badrumsinstallationer. Duplexlägenheten har tre sovrum och tre badrum med eget badrum på lägre nivå. En våning upp och ger ett rymligt och mycket ljust vardagsrum och matplats med en bekväm soffa och TV-lounge med tillgång till en liten terrass, ett modernt öppet kök med angränsande tvättstuga och en kapprum. En hiss finns också, och en trappa leder från salongen upp till en stor, solig takterrass på ca. 36 kvm Takvåningen förväntas vara klar att flytta in sommaren 2020. Eftersom takvåningsobjekt i denna kategori är svåra att hitta i Palma centrum, rekommenderar vi att begära information så snart som möjligt.

 • Boyta

  136m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02b4w6
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 518 081,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: