Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lyxvilla med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

690m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna nya designervilla med fantastisk 180-graders havsutsikt ligger i det exklusiva bostadsområdet Bendinat Golf. Fastigheten renoveras för närvarande till högsta kvalitet och med material av högsta kvalitet bör den vara klar under första kvartalet 2020. Den vackra villan ligger på en tomt på ca. 1.280m² och har en konstruerad yta på ca. 600m². Den har totalt fem sovrum och fem badrum. På entréplanet finns det rymliga vardags- / matplats med ett fullt utrustat, modernt kök och frukostbar samt sovrummet med eget badrum och klädkammare. Vardagsrummet / matsalen och sovrummet öppet mot de stora terrasserna och poolen med panoramautsikt över havet. På övervåningen finns ytterligare fyra sovrum med havsutsikt, alla med eget badrum. Två av dessa sviter har även klädkammare. Garaget för 4 fordon och förvaringsutrymmen finns i källaren. Alla nivåer är anslutna med en hiss. Den moderna utrustningen inkluderar BUS-system, LED-belysningsteknik, luftkonditionering h / c, golvvärme, solsystem och mycket mer. Olika stränder, barer, restauranger och stormarknader finns i närheten. Palma kan nås på 10 minuter med bil, flygplatsen på 20 minuter.

 • Boyta

  690m2
 • Tomt

  1280m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02ENOU
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: