Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Söderläge tomt med licens och projekt

Fakta Bilder

0m2 1 Sovrum i Costa den Blanes

Denna utmärkta tomt med söderorientering och delvis havsutsikt räknas med ett projekt och aktuell licens. Det ligger i ett exklusivt och skyddat samhälle av villor och det finns möjlighet att bygga upp till 30% av ytan, vilket innebär en villa på 469 kvm. Denna tomt erbjuder 900 m² yta och utrymme för att bygga en pool. Missa inte denna goda möjlighet att ha en moderniserad villa nära havet. Den berömda hamnen i Portals och flera golfbanor ligger bara 5 minuter bort med bil. Den vackra hamnen Portals Nous med dess vackra sandstrand och internationella skolor ligger också i närheten.

 • Sovrum

  1
 • Property ID

  02GD6S
 • Badrum

  1
 • Pris

  0 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: