Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker privat villa med underbar utsikt

Fakta Bilder

420m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna vackra villa ligger i det soliga och lugna området Sol de Mallorca och imponerar med sin moderna arkitektoniska design och öppna rumskoncept. Den otroligt rymliga vardags- / matplatsen är helt omsluten av glasfönster och dörrar som lyser upp hela rummet med naturligt ljus. Dessutom har det ett fullt utrustat, öppet kök och ger tillgång till den stora trädgården med dess stora pool samt det bekväma loungen. Det stora utomhusutrymmet skapar den perfekta privata miljön för att koppla av med familjen, grilla eller bara njuta av Medelhavsklimatet året runt. Inuti består fastigheten av 4 sovrum, 3 med eget badrum och 1 gästbadrum, alla fördelade på 2 nivåer. Övervåningen sovrummet har en stor terrass med en vacker delvis havsutsikt samt en Hamam ångbastu i master badrummet. Ytterligare funktioner hos fastigheten är central oljevärme och luftkonditionering, ett garage som erbjuder utrymme för en stor bil och enkel åtkomst till gatan.

 • Boyta

  420m2
 • Tomt

  1634m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GLEQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 005 462,03 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: