Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • MODERN LÄGENHET MED BÄSTA LÄGE I PALMA DE MALLORCA

Fakta Bilder

152m2 4 Sovrum i Palma

Denna lägenhet på första våningen ligger i ett av de bästa områdena i gamla stan, i närheten av katedralen och biskopens trädgårdar, perfekt för dem som vill bo i ett lugnt, bostadsläge men ändå befinner sig på bekvämt gångavstånd till högkvalitativ höggata affärer och restauranger. Fastighetens utformning består av en entré, en öppen planlösning och matsal med öppen spis, ett sovrum med eget badrum, tre mindre sovrum som delar ett badrum och ett fullt utrustat kök med förvaring och tvättstuga. Lägenheten renoverades 2012 och golvet är tillverkat av laminerat trä. Vändbar luftkonditionering finns i vardagsrummet, sovrummet och korridoren som leder till de tre mindre sovrummen, medan centralvärme för gas är att möta i alla rum. Från den gemensamma terrassen som ligger på fjärde våningen kan man njuta av fantastisk utsikt över havet, gamla stadsdelar med terrakotta och katedralen, vars kombination skapar en övergripande suggestiv atmosfär. Byggnaden har en representativ entré, en hiss och en parkeringsanläggning med en av de parkeringsplatser som säljs tillsammans med lägenheten.

 • Boyta

  152m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02grtm
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 049 422,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: