Lavin Estates | takvåning med havsutsikt mallorca
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stor takvåning med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

takvåning med havsutsikt mallorca - Sold

Denna rymliga takvåning med havsutsikt ligger i det vackra och moderna bostadskomplexet "La Floresta del Mar" i Sol de Mallorca, ett lugnt, grönt bostadsområde. Denna ljusa, rymliga lägenhet har en egen takterrass från vilken du kan njuta av en fantastisk utsikt över havet. De ca. 194 m2 boyta är uppdelad i ett vardagsrum och matplats med öppet kök, en separat tvättstuga samt tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum. Från alla sovrum har du tillgång till ca. 46m2 terrass. Andra funktioner inkluderar luftkonditionering w/c, gascentralvärme och lättskötta marmorgolv i hela lägenheten. Det välskötta komplexet har två gemensamma pooler, en underjordisk parkeringsplats, en conciergeservice och en paddelbana. Från lägenhetskomplexet går en stig genom tallskogen till den vackra sandstranden Belladona. Bara några minuters promenad bort finns tennisanläggningar, ett utmärkt snabbköp och den välkända restaurangen Los Pinos.

 • Boyta

  146m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02P77E
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: