Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • TOPP PROJEKT - VILLA TILL HÖGSTA STANDARD I EFTERSÖKTA MONTPORT MALLORCA - Sold

Fakta Bilder

550m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna fantastiska nybyggda lyxvillan med separat gäststuga ligger på en vacker Medelhavstomt i det exklusiva Montport med en fantastisk utsikt över hamnen i Puerto Andratx och det öppna havet. Tomtarealen är på 1250 m2, varav det konstruerade området upptar cirka 860 m2. Villan byggdes till högsta standard och endast material av hög kvalitet har använts. Bostaden är uppdelad i ett rymligt vardagsrum med öppen spis, ett komplett utrustat kök, samt fem eller sex sovrum. alla med egna bekväma badrum en suite. Dessutom finns det en mysig uteplats (patio) med ett vattenfall, bastu, spa, gym, en färgstark trädgård, en stor uppvärmd infinitypool, ett flertal öppna och täckta terrasser, en hiss samt ett garage. Den eleganta interiören (inredningen) ingår i köpesumman. (Foton av Marco Richter)

 • Boyta

  550m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104176
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: