Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 1400-tals herrgård på 125 ha mark

Fakta Bilder

3964m2 >15 Sovrum i Andratx

Detta Mallorcan-innehav dokumenterades först på 1400-talet och består av totalt cirka 125 ha jordbruksmark, skogar och bergsområden. De imponerande byggnaderna har en gammal olivoljepress, ett kapell, en vingård med ett tvärvalv, en stor innergård och många rymliga rum på ca 4 000 kvadratmeter, som kan utökas med ytterligare 1 000 kvm. Taken har redan renoverats. Till exempel kan fastigheten omvandlas till ett 5-stjärnigt hotell med totalt 120 bäddar. Här finns en unik möjlighet att odla sitt egna vin.

På grund av det utmärkta geografiska läget och infrastrukturen kan Palma lätt nås med buss eller bil på bara 20 minuter, flygplatsen på 30 minuter. Den enkla tillgängligheten och läget nära havet bidrar till att denna extraordinära egendom är attraktiv.

 • Boyta

  3964m2
 • Tomt

  1241600m2
 • Sovrum

  >15
 • Property ID

  L-02B0RE
 • Badrum

  10
 • Pris

  18 250 065 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: