Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik 1600-tals Finca med panoramautsikt

Fakta Bilder

1600-tals Finca med panoramautsikt

Denna vackra Finca från 1600-talet erbjuder ett idylliskt och lugnt liv bredvid byn S´Arracó med fri utsikt över den omgivande landsbygden. Lokala växter väller ut från terrasserna och stenvägar i de vackert anlagda trädgårdarna som ger en avskildhet och romantik till omgivningen. Full av historia, karaktär och charm, detta är en riktig pärla som familjer kan njuta av i århundraden framöver. Huset är rymligt och stöds av alla moderna bekvämligheter som centralvärme för olja och luftkonditionering. Det finns också en pool, ett separat gästhus och gott om parkering.

 • Boyta

  569m2
 • Tomt

  2132m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02G2PH
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 801 410,65 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: