Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 500 år gammal gård/Hotell med stallbyggnad

Fakta Bilder

987m2 13 Sovrum i Lloret de Vista Alegre

Denna 500 år gamla gård ligger i Lloret de Vistalegre. Fastigheten har en generös bostadsyta på 987 m², uppdelad i 2 kök, kontor, bibliotek, TV-rum och 11 rum med badrum. Fastigheten har också en tre-rums lägenhet, en hall på cirka 100 m² och ett rum med öppen spis. Extra: en pool med poolhus och bastu, ett maskinrum, stall, en 350 m² verkstad och ett 60 m² uppvärmt glastak med bar, väl med tre tankar, kombinerad olje-sol-vatten centralvärme, stora terrasser omgiven av en idyllisk trädgård med privat pool och palmer.

 • Boyta

  987m2
 • Tomt

  28975m2
 • Sovrum

  13
 • Property ID

  00AI5S
 • Badrum

  14
 • Pris

  2 593 200 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: