Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attraktiv penthouse i eksklusiv residens med drømmeaktig havutsikt takterra - Sold

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till ett fint penthouse med strålande havsutsikt belägen i ett elegant bostadskomplex i Nova Santa Ponsa. Våningens bostadsyta är 85 kvm, en härlig takterrass på 60 kvm med grillplats och både öppna och inbyggda terrasser på 18 kvm och innehåller ett spatiöst och ljust vardagsrum med matplats, öppen spis och med utgång till terrassen, ett stort komplett utrustad kök, ett masterbedroom med badrum en-suite och privat terrass, ytterligare ett sovrum samt ett separat badrum. Våningen är försedd med bl.a. el-radiatorer, luftkonditionering varm/kallt, jacuzzi, isolerglasfönster -och dörrar samt en garageplats i källarplan. Våningens läge är helt perfekt för golfentusiaster med inte mindre än 3 golfbanor i Santa Ponsa att välja på och bara några minuter från stranden och den trevliga småbåtshamnen av Port Adriano.

 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2304
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: