Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Attractiv leilighet med oppsiktsvekkende panoramautsikt over havna og sjøen - Sold

Fakta Bilder

97m2 3 Sovrum i Porto Portals - Sold

Med ett närmast oslagbart läge alldeles invid havet och med en enastående vy över den exklusiva yachthamnen i Puerto Portals ligger detta trevliga appartement med en bostadsyta på 97 kvm, en inbyggd terrass på 20 km och består av vardagsrum med matplats, ett komplett inredd kök, masterbedroom med badrum en suite samt ytterligare 2 sovrum som delar på ett badrum. Våningen är nyrenoverad och utrustad med bl.a. isolerglasfönster, bastu samt en jacuzzi på den fina utsiktsterrassen. Ett garage och ett förråd i källarplan tillhör våningen som också har bl.a. luftkonditionering varm/kallt och centralvärme (elektriskt). Det eleganta bostadskomplexet där våningen finns, har ett vackert gemensamt poolområde. På promenadavstånd finns eleganta restauranger, barer och exklusiv shopping. Golfbanan Royal Bendinat samt diverse fina badstränder är också helt nära. Till Palma stad är det inte mer än 7 minuters bilfärd.

 • Boyta

  97m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  6503
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: