Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern Penthousevåning i exklusiv residens med havsutsikt och stor takterra - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Från denna eleganta takvåning som finns i ett mycket eftertraktat bostadsområde i Bendinat, är havsutsikten helt betagande. Penthousevåningen är 170 kvm stor med en fabulös takterrass på hela 156 kvm samt en möblerbar inbyggd terrass som är på 82 kvm. Vardagsrummet är rymlig med matsalsdel och öppen spis samt utgång mot den härliga inbyggda solterrassen. Köket är ljus och luxuös med hög maskinell standard. Från köket går en praktisk mathiss upp till takterrassen. Det största sovrummet har sitt eget badrum och en stor garderob s.k. walk in closet, ytterligare ett sovrum har eget badrum och till det tredje sovrummet finns ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta sobra hem är bl.a. golvvärme i badrummen, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, två förråd samt två p-platser i garaget. I det vackert anlagda bostadsområdet finns en gemensam swimmingpool omgiven av en trevlig trädgård. Bendinats kungliga golfbana ligger nästgårds och den fashionabla marinan Puerto Portals är bara några minuter bort.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  4021
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: