Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern lyxvilla i exklusivt läge i gamla Bendinat - Sold

Fakta Bilder

398m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den eleganta och mycket stilfull inredda villan ligger i ett av de mest eftersökta villaområden Mallorcas, i gamla Bendinat med endast några steg från stranden. Fastighetens tomtareal är ca 1230 kvm, bostadsytan 398 kvm med underbara öppna och överbyggda terrasser och uteplatser på sammanlagt ca 142 kvm, en mysig lounge, trevlig innergård, ett fantastiskt poolområde med poolhus och bastu och allt omgiven av en välvårdad trädgård. Villan är byggd i tre plan och innehåller i entréplan den rymliga salongen med öppen spis, köket som är öppen och komplett utrustat med matplats, ett sovrum, ett badrum, ett gäst-wc samt ett kontor som också kan användas till sovrum. Nästan alla rum på denna nivå leder ut mot poolen och trädgården. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite, walk in closet och ett separat rum som skulle kunna användas till gym eller som kontor. Därutöver finns här två sovrum som delar ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta vacka hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, alarmanläggning, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, isolerglas, en grillplats samt en Carport för två fordon. Den lyxiga marinan Puerto Portals med dess flotta restauranger, barer och lyxig shopping finns helt nära. Inte långt därifrån ligger också ett flertal golfbanor och Palma stad är bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  398m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2637
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: