Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Topläge och havsutsikt härlig våning med två solterasser i första linjen mo - Sold

Fakta Bilder

96m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta fantastiska lyxappartement finns i första linjen mot havet i Illetas. Härifrån njuter man av en överväldigande panoramavy över Medelhavet. Lägenheten som är i 2 plan har 96 kvm bostadsyta och fantastika 112kvm sol terasser. Ingången till våningen är på övre plan som är inredd med ett ljust vardagsrum med matplats och med utgång till en vacker solig balkong. Här uppe finns också det komplett utrustade köket som är öppen mot vardagsrummet, samt ett gäst-wc. En spiraltrappa leder ner till undre planet med 2 sovrum och ett badrum. Båda sovrummen har också var sin egen utgång till en vacker och solig balkong. Våningen har centralvärme och ett luftkonditioneringssystem varm/kallt och är försedd med lättskötta marmorgolv. I det trevliga bostadskomplexets gemensamma faciliteter med det intilliggande hotellet finns en stor swimmingpool i en vacker anlagd trädgård samt en privat tillgång till en härlig vit sandstrand. På sommarmånaderna kan man dansa under stjärnorna i Illetas Beach Club. I närheten finns också golfbanor, flera internationella skolor och några affärer. Till den välkända yachthamnen Puerto Portals tar det bara 5 minuter och till Palma stad inte mer än 10 minuter.

 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2064
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: