Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt radhus i exlusivt område - Sold

Fakta Bilder

165m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

I Bendinat som är ett av de mest exklusiva bostadsområden på Mallorca ligger detta ljusa och trevliga radhus. Tomten är på 200 kvm, boytan 165 kvm med ett flertal sköna solterrasser, både med och utan tak, två innergårdar (patio) samt en insynsfri och mycket vackert anlagd trädgård. Husets två våningsplan innehåller i entréplan den rymliga och ljusa salongen med matsalen i vinkel och med utgång till en stor solterrass och pation, köket som är komplett inredd, grovkök, gäst-wc och ett arbetsrum. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite, dressingroom och privat terrass, ytterligare två sovrum, ett av dessa med terrass samt ett separat badrum. Övriga faciliteter och utrustning är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme och isolerglas. I omedelbar närhet ligger den lyxiga marinan Puerto Portals med dess exklusiva restauranger och barer samt golfbanan Royal Bendinat. Palma är ca 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  165m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7116
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: