Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bedårande radhus i El Terreno med privat trädgård och garage - Sold

Fakta Bilder

190m2 4 Sovrum i Palma - Sold

Detta förtjusande radhus ligger nära slottet Bellver i Son Armadams, en omtyckt stadsdel av Palma och med gångavstånd till den exklusiva hamnpromenaden. Fastighetens tomtyta är på ca 235 kvm med en boyta om ca 190 kvm, en mysig ca 40 kvm stor privat trädgård samt en ca 5 kvm solterrass. I området finns dessutom en swimmingpool. Husets tre våningsplan fördelas enligt följande: i entréplan en generös salong med matsalsdel, det komplett utrustade köket samt ett separat wc. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite, ytterligare två sovrum och ett badrum. Högst upp i huset ligger en studio med terrassutgång och ett badrum. I källarplan finns tvättstugan, två förråd och utgång till två p-platser i garagedelen. Övriga faciliteter av det 2011 renoverade huset inkluderar luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, parkettgolv, en öppen spis och tvåglasfönster. Palmas centrum med dess stora utbud av förströelse är bara några minuters promenad bort.

 • Boyta

  190m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  32898
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: