Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik egendom med enastående panoramablick över havet i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

387m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

I det eftersökta Puerto Andratx med en överväldigande utsikt över Medelhavet ligger detta fantastiska ljusa och luftiga hem på en tomt om ca 1324 kvm varav bostadsytan upptar ca 387 kvm, ett flertal underbara terrasser både med och utan tak på sammantaget ca 247 kvm samt en härlig uppvärmningsbar swimmingpool. Husets två våningsplan innehåller ett komplett utrustat kvalitetskök med köksö, en stor och elegant salong med matsalsdel samt en mysig kaminhörna med utgång mot en av uteplatserna. Dessutom finns på detta plan en separat gästlägenhet som är inredd med ett sovrum och ett badrum samt en delvis inbyggd innergård. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite, dressingroom och privat balkong mot havet, ytterligare två sovrum och ett badrum samt ett rum till passande till förslagsvis kontor eller lekrum. Därutöver finns det på tomten ett separat bastu-hus med badrum, grillplats, en vackert anlagd trädgård samt ett garage med plats för tre fordon. Detta underbara hem är försedd med luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, alarm, isolerglas och ett automatiskt bevattningssystem för trädgården. Den exklusiva marinan av Puerto Andratx med dess imponerande yachter, trevliga restauranger, barer och shopping ligger mycket nära. Palma stad är också bara en 20 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  387m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2749
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: