Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik våning med havsnära läge i eftersökta Illetas - Sold

Fakta Bilder

73m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Unik fastighet till mycket bra pris ! Med attraktivt läge i det mycket eftertraktade Illetas och med bara 2 minuter ifraen Illetas strand ligger detta trevliga hem som utmärkar sig framförallt genom sitt lugna och ändå centrala läge. Boytan är på hela 73 kvm med en ca 10 kvm stor terrass mot havet samt en öppen 14 kvm stor solterrass. Lägenheten innehåller ett ljust och rymligt vardagsrum/matsal med stora dörrpartier som öppnar upp mot en av terrasserna, ett komplett utrustat öppet amerkanskt kök med bardisk, huvudsovrum med badrum en suite och terrassutgång samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. Bostaden är utrustat med luftkonditionering varm/kallt, en privat p-plats och en hiss. I bostadskomplexet finns ett fint gemensamt poolområde. Liten exklusiv förening med bara 6 lägenheter. Läget är idealiskt med närhet till ett flertal fina badstränder, golfbanan i Bendinat, den mondäna marinan Puerto Portals och till Palma som är bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  73m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  6111
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: