Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb Penthouse-våning i etage med panoramblick över Palmabukten och havet - Sold

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den eleganta etagevåning med takterrass totalrenoverades helt nyligen och har ett mycket populärt läge i orten Illetas med bara några minuter från en vacker badvik med restaurang och beachclub. Penthouse-våningens bostadsyta är på 140 kvm i etage med både öppna och överbyggda terrasser på ca 56 kvm tillsammans. I entréplan finns vardagsrummet med matsalsdelen och med access till en av terrasserna, köket som är öppet och komplett utrustat samt ett sovrum med badrum en suite. En trappa upp ligger ytterligare två sovrum med utgång till en stor terrass med utsikt mot havet samt ett badrum. Lägenheten är utrustat med luftkonditionering varm/kallt, elvärme, isolerglas, parkettgolv och en p-plats. I residenset finns dessutom en fin gemensam swimmingpool. I närheten ligger den kungliga golfbanan av Bendinat, talrika restauranger och caféer och sköna sandstränder. Palma stad nås också på bara några bilminuter.

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2688
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: