Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar trädgårdslägenhet med fantastiska solterrasser - Sold

Fakta Bilder

128m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Mycket stilig och elegant designad är detta underbara hem belägen i en exklusiv residens i Bendinat där det finns två stora swimmingpooler, en uppvärmd inomhuspool och allt omgiven av en fantastisk välvårdad subtropisk trädgårdsanläggning. Våningens boyta är på ca 128 kvm och har sköna terrrasser både med och utan tak samt en privat trädgård. Bostaden omfattar ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis och med terrassen utanför, köket som är komplett utrustat samt två sovrum, båda med eleganta badrum en suite. Båda sovrummen har access till terrassen. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, lättstädade marmorgolv, golvvärme i badrummen, en garageplats och ett förråd. Helt nära liggger den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess imponerande yachter, exklusiv shopping och lyxiga restauranger och barer. För golfentusiaster ligger flera golfbanor i närheten och till Palma stad tar det inte mer än 7 bilminuter.

 • Boyta

  128m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104249
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: