Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • EXKLUSIV DUPLEX-PENTHOUSE DIREKT VID HAVET - Sold

Fakta Bilder

144m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den moderna och mycket elegant designade duplex-takvåning totalrenoverades helt nyligen och ligger frontline mot havet i Illetas. Detta mycket eftersökta bostadskomplex har ett fantastiskt gemensamt poolområde, en fin anlagd medelhavsträdgård och inte minst direkt access till havet och morgondoppet. Takvåningen är på ca 124 kvm, fördelad över två våningsplan och innehåller i entréplan den stora salongen och matsalen med en av terrasserna mot havet utanför, det mycket moderna och komplett utrustade köket, grovkök samt ett separat wc. På övervåningen som har egen ingång ligger huvudsovrummet med badrum en suite, också här med utgång till en terrass samt ytterligare två sovrum och ett badrum pa nedre etage. Förutom 148 kvm sköna terrasser har detta snygga hem utrustats med luftkonditionering varm/kallt, isolerglas och parkeringsplatser i lägenhetskomplexet. Det är också promenadavstånd till de tre badstränder i Illetas och till golfbanan i Bendinat och marinan Puerto Portals tar det inte många minuter att åka till.

 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2743
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: