Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern våning i första linjen mot havet i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

123m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna eleganta våning ligger i en mycket eftersökt residens i första linjen mot havet i Puerto Andratx och njuter av en enastående panoramautsikt. Residenset förfogar över en fantastisk stor saltvattenpool och härliga solterrasser. Lägenhetens boyta är på 123 kvm, en altan på 26 kvm samt öppna terrasser på 56 kvm med trädgård. Bostaden innehåller det ljusa och rymliga vardagsrummet/matsalen med utgång mot den härliga solterrassen med sin magnifika havsutsikt, det komplett utrustade köket som är öppet mot vardagsrummet, master bedroom med badrum en suite och terrasstillgång samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta bekväma boende är: en hiss som åker direkt upp till lägenheten, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, tvåglasfönster, marmorgolv, porttelefon samt en p-plats. I omedelbar närhet finns den välkända Beach Club Cala Llamp och den exklusiva marinan Puerto Andratx med bra shopping och många restauranger och barer.

 • Boyta

  123m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104268
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: