Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant Penthouse-våning i exklusiv residens med vidsträckt utsikt över Pal - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta fantastiska Penthouse ligger i ett exklusivt residens omgiven av en härlig subtropisk trädgårdsanläggning, exotiska blommor och palmer, två stora pooler samt en uppvärmd inomhuspool och njuter av en drömlikt utsikt över Palmabukten och det öppna havet. Takvåningens boyta är på 100 kvm med en inbyggd terrass på 20 kvm samt en takterrass på 60 kvm. Bostaden omfattar ett vardagsrum och matsal med öppen spis och med utgång till solterrassen, ett komplett utrustat kök, ett separat badrum samt två sovrum, ett med privat badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning av detta vackra hem omfattar luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, video intercom, en parkeringsplats i garage samt ett förråd. Residenset ligger intill golfbanan Royal Bendinat och närliggande fashionabla marinan Puerto Portals med dess lyxiga yachter, exklusiva restauranger, barer och butiker samt ett flertal fina badstränder. Palma stad är bara en sju minuters biltur bort.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2683
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: