Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med havsutsikt i Cala de Sant Vicent

Fakta Bilder

430m2 5 Sovrum i Ibiza Town

Som en dröm ligger denna läckra och alldeles speciella medelhavsvillan på en höjd i Cala de Sant Vincent och blickar ut över det vackra landskapet och det öppna havet. Fastighetens tomtyta är på 1.440 kvm varav boytan upptar 430 kvm med flertal underbara solterrasser både med och utan tak på ca 500 kvm inalles, fastbyggd grillplats med matplats, en fantastisk 12x5 m pool och allt omgiven av prunkande grönskan. Det finns också en studio med separat ingång på tomten. Villan är uppdelad i två separata enheter där den större enheten erbjuder vardagsrum, stor matplats, ett komplett utrustat kök, ett gäst-wc, ett separat rum med jacuzzi, två rymliga sovrum, båda med privata badrum en suite och dressingroom. Den mindre enheten består av vardagsrum, ett kök, förråd, två sovrum och ett badrum. Därutöver finns en studio med separat ingång som också kan användas för kommersiella ändamål och är inredd med pentry, badrum samt uteplats under tak. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantastiska hem erbjuder är golvvärme, kameraövervakning, alarmanläggning samt p-platser för upp till tre fordon. I närheten ligger flera fina badstränder.

 • Boyta

  430m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104256
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 959 957,45 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: