Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduktion av elegant egendom med högsta standard i Son Font

Fakta Bilder

268m2 3 Sovrum i Calvia

Detta förstklassiga villaprojekt är just nu under byggnation på en kulle i Son Font och erbjuder en vidsträckt utsikt över land och hav. Detta magnifika landställe kommer att imponera med en unik kombination av Medelhavets arkitektur, banbrytande och högkvalitativ utrustning med känsla för detaljer. Fastighetens tomtmark är på ca 4.000 kvm med fin anlagd medelhavsträdgård, swimmingpool och härliga terrassområden för både sol och skugga. Husets boyta är ca 268 kvm i två plan fördelade på entréplan: generös vardagsrum med matsalsdel, komplett utrustat kök med inredning av högsta kvalitet, grovkök och en gästtoalett. I övervåningen kommer sovrummen att placeras som master bedroom med privat badrum en suite och walk-in-wardrobe, ytterligare två sovrum med privata badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning som detta moderna hem erbjuder är bla garage för två fordon, isolerglas, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt en jacuzzi. Bostaden byggs i en idyllisk och fridfull omgivning mes stor integritet i Son Font och ändå nära till yachthamnen av Puerto Portals, det populära Santa Ponsa och Palma stad som kan nås inom 15 till 20 minuter per bil. I närliggande Calvia finns några matbutiker att handla för.

 • Boyta

  268m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2794
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 254 730 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: