Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik egendom med vacker trädgård och fin havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

675m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta drömhus ligger på en stor 2.100 kvm plan tomt i Nova Santa Ponsa med en strålande utsikt över havet och med en boyta på ca 675 kvm, diverse öppna och överbyggda terrasser om ca 96 kvm, en fantastisk swimmingpool och allt omgiven av en vacker trädgårdsanläggning. Villans två våningsplan omfattar i entréplan tre sovrum och ett badrum. I bottenvåningen ligger det stora vardagsrummet/matsalen med en innergård intill, det komplett utrustade öppna köket med grovkök intill, huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt ett sovrum till. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot de underbara solterrasserna och trädgården. På området finns det dessutom en bostad för personalen som är inredd med ett badrum, men som används till kontor för tillfället. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömboende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), golvvärme, isolerglas, porttelefon med video, automatiskt bevattningssystem för trädgården sam ett garage. Fastigheten ligger helt nära Santa Ponsas tre golfbanor, stranden och den flotta yachthamnen av Port Adriano.

 • Boyta

  675m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2680
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: