Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt för stor villa på 8000 kvm mark - Sold

Fakta Bilder

390m2 6 Sovrum i Calvia - Sold

På en ca 8.000 kvm stor tomt är denna vackra bostad under uppbyggnad på en kulle i Son Font ovanför den lilla byn Calvia och erbjuder en enastående fri utsikt över hav och land. Son Font har blivit en riktig insider tipp på sydvästra delen av ön i Tramuntanabergen och ingår i UNESCO:s världsarvslista. Detta magnifika landställe kommer att imponera med en unik kombination av Medelhavets arkitektur, banbrytande och högkvalitativ utrustning. Ett äkta lantställe med stor livskvalitet! Huset uppförs i två plan på ca 390 kvm boyta, får en saltvattenpool, trevliga uteplatser, en vacker trädgård med frukttträd och aromatiska växter. Bostaden omfattar: i entréplan vardagsrum med matsal, komplett utrustat elegant kök, grovkök, separat gästtoalett samt ett sovrum med badrum en suite. I övervåningen placeras sovrummen såsom master bedroom med privat stilig badrum en suite och walk-in-closet samt två sovrumssviter till. Dessutom kommer ett separat gästhus med två sovrum och ett badrum att byggas på tomten. Övriga faciliteter och utrustning som detta moderna hem erbjuder är bla garage för två fordon, carport, isolerglas, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt en jacuzzi. I närliggande Calvia finns några matbutiker att handla för och yachthamnen av Puerto Portals, det populära Santa Ponsa och Palma stad kan nås inom 15 till 20 minuter per bil.

 • Boyta

  390m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2792
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: