Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idylliskt belägen egendom i Fincastil med utsikt mot bergen - Sold

Fakta Bilder

243m2 3 Sovrum i Calvia - Sold

Den mycket stilfull designade villan i natursten är som en dröm där den ligger inbäddad i det mallorquinska landskapet runt Calvia och njuter av en underbar utsikt mot bergen. Fastighetens tomtyta är 12.329 kvm stor, bostadsytan ca 243 kvm med diverse öppna och överbyggda terrasser och uteplatser, en välvårdad trädgård samt en lägenhet med separat ingång som är inredd med ett sovrum och ett badrum. Husets två våningsplan innehåller i entréplan ett rymligt vardagsrum/matsal, ett komplett utrustat kök och ett förråd. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot en innergård (patio) och ett flertal solterrasser. I Villans nedervåning finns huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt ytterligare ett sovrum med badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning av bostaden är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglas, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, ett grillområde samt ett flertal p-platser.

 • Boyta

  243m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2687
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: