Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker Frontline-lyxvilla idylliskt belägen

Fakta Bilder

180m2 3 Sovrum i Ibiza Town

Denna moderna lyxfastighet som genomgick en omfattande renovering år 2012 består av huvudbyggnad och separat gästhus. Fastighetens tomtyta är på 1.040 kvm. Egendomen ligger i första linjen mot havet i Cap Negret nära Sant Antonio i ett lugnt och idylliskt område. Bostadsytan är 180 kvm fördelade på huvudbygnaden som är inredd med en generös salong och matsal, ett komplett utrustat öppet kök samt ett elegant sovrum med badrum en suite. Gästhuset erbjuder ytterligare två sovrum och två badrum en suite. Utemiljön med ett flertal terrasser, både med och utan tak och den sköna poolen är helt fantastisk att vistas i.

 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  1312
 • Badrum

  3
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: