Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuös villa med havsutsikt i Cas Catala - Sold

Fakta Bilder

453m2 7 Sovrum i Cas Catala - Sold

Den vackra sydorienterade villan i det omtyckta Ca’s Catala har en hänförande havsutsikt över Palmabukten och det öppna havet. Fastighetens tomtyta är på 900 kvm, boytan 453 kvm, diverse både öppna och inbyggda terrasser, en välvårdad trädgård, en fantastisk swimmingpool samt en gästvåning med separat ingång. På entréplan ligger huvudsovrummet med två badrum en suite samt ett sovrum till. En trappa ned ligger det rymliga vardagsrummet/matsalen med öppen spis, stora panoramafönster och högt i tak, här ligger också det rymliga köket med köksö och som är komplett utrustat samt ytterligare två sovrum och ett badrum. I bottenvåningen finns ett allrum/TV-rum, ett arbetsrum, lekrum för barnen, personalbostad, grovkök och en vinkällare. Nästan alla rum på detta plan leder ut till solterrasserna med flera inbjudande uteplatser och det fina poolområdet. Villan är utrustat med luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, tvåglasfönster, alarmanläggning, en patio samt ett dubbelgarage och två p-platser ute.

 • Boyta

  453m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  7112
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: