Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig lägenhet med strålande vy över Santa Ponsas småbåtshamn och Medelha - Sold

Fakta Bilder

70m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med en fin utsikt mot hamnen och havet i ett excellent bostadskomplex med trädgård, en fantastisk stor pool, poolterrass och med direktutgång till hamnen finns den trevliga våningen som är på 70 kvm, fördelad på ett mycket rymligt vardagsrum med matplats och med utgång till den 15 kvm stora balkongen. Köket är helt nytt och komplett utrustad. Två sovrum och ett badrum. En p-plats och ett förråd tillhör våningen. Orten Santa Ponsa har en välskött strand som är ca 550m lång med finkornig sand med pinjeträd som skänker behaglig skugga under de varmaste månaderna. Vattnet är klart och det är relativt långgrunt. Här finns många affärer, restauranger och barer. Två yachthamnar och 3 golfbanor finns i närområdet. Till huvudstaden Palma tar det ca 20 minuter med bil.

 • Boyta

  70m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2102
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: