Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fabulous frontlinjen hage leilighet med overveldende panoramautsikt over ha - Sold

Fakta Bilder

175m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Som en Medelhavsdröm som går i uppfyllelse är detta förtjusande hem som ligger med badrocksavstånd direkt vid havet i ett mycket eftersökt residens i Nova Santa Ponsa, som förfogar över ett fantastiskt stort poolområde, tennisbana och en underbar färgglad trädgårdsanläggning att strosa igenom. Lägenhetens boyta är 175 kvm med en överbyggd terrass på 20 kvm och en öppen uteplats på 10 kvm. Bostaden innehåller ett ljust och rymligt vardagsrum, matsal, två komplett utrustade kök, grovkök, huvudsovrum med badrum en-suite och ytterligare två sovrum som delar på ett separat badrum. Stora skjutdörrar öppnar upp mot terrassen och poollandskapet. Våningen är mycket komfortabel utrustad med bl.a. luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, värmesystem och en parkeringsplats. Orten Santa Ponsa med sitt stora utbud av nöjen och shopping, den trevliga småbåtshamnen Port Adriano samt diverse golfbanor ligger helt nära. Palma stad är bara en 15 minuters biltur bort.

 • Boyta

  175m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5117
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: