Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant våning vid havet med enastående panorama-havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

170m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna lyxiga ljusa våning med strålande havsutsikt har en underbar 30 kvm stor möblerbar inbyggd terrass. Här trivs man året om. Våningen finns i ett elegant lägenhetskomplex i Nova Santa Ponsa, endast 2 minuters bilresa från fritidshamnen Port Adriano, restauranger, caféer och Santa Ponsas fina sandstrand. Våningen är på 170 kvm och består av ett stort, ljust vardagsrum/matsal med öppen spis och med utgång till terrassen varifrån man har den otroligt vackra utsikten över havsviken. Här njuter man av sköna solnedgångar. Vidare finns 3 sovrum och 2 badrum, ett komplett utrustad kök med Bosch vitvaror, grovkök och en garageplats. Lägenheten har centralvärme. I anläggningen finns en stor grönskande trädgård och en gemensam poolanläggning. Nova Santa Ponsa ligger på Mallorcas sydvästsida, är omgiven av pinjeträd och olivlunder och är en av de mest omtyckta orterna på ön. Här kan man välja mellan flera golfbanor och badstränder. Till Palma tar det ca 20 minuter med bil.

 • Boyta

  170m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  301220
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: