Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fin villa av hög kvalitet i mycket bra läge i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

342m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Mycket vacker villa i söderläge i Nova Santa Ponsa. Huset är byggd i medelhavsstil och i mycket hög byggkvalitet. I bottenvåningen finner man vardagsrum med matavdelning, 2 sovrum, ett badrum, kök och förråd. Garaget byggdes om till ett sovrum med badrum. I övervåningen finns det största sovrummet med utgång till en privat terrass, ett stort badrum samt en klädkammare. Från övervåningen har man en fantastisk havsutsikt. Ett separat gästhus finns i närheten av utomhuspoolen. Flera terrasser både med och utan tak omger villan. Den välskötta trädgården erbjuder en privat oas. I huset finns: luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, dubbla fönster, fina trädetaljer, synlig bjälklag i sovrummen.

 • Boyta

  342m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104024
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: