Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Här finner Du en vacker och modern designad villa endast en kort promenad f - Sold

Fakta Bilder

182m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Välkommen till en villa med ypperlig och modern design belägen i Puerto Andratx med strålande utsikt mot hamnen och havet. Markytan är 435 kvm med en boarea om 182 kvm i 2 plan, bestående av i bottenplan: ett mycket rymligt vardagsrum med matsal, stor öppen spis och med direktutgång till terrassen och den uppvärmningsbara poolen, ett elegant och komplett utrustad öppet kök med bardisk samt ett sovrum och ett badrum. På övre plan finns ytterligare 3 sovrum och 2 badrum. Det största sovrummet förfogar över sitt egna badrum, klädkammare och utgång till en av terrasserna som är tillsammans 180 kvm stora. Högst upp i huset med en imponerande utsikt över landskapet, hamnen och havet finns den stora takterrassen med en liten trädgårdsanläggning, grillplats, dusch och en härlig jacuzzi. Detta mycket ljusa och luftiga hem är bl.a. utrustad med golvvärme, luftkonditionering varm/kallt samt ett garage. Läget är perfekt helt nära till Puerto Andratx’s småbåtshamn, restauranger, barer och butiker. Det är också korta avstånd till ett flertal golfbanor och badplatser. Till Palma stad är det inte mer än 20 minuters bilfärd.

 • Boyta

  182m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2101
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: