Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar egendom i Medelhavsstil exklusiv belägen - Sold

Fakta Bilder

326m2 6 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta drömhus i Fincastil finns i det nobla Bendinat och njuter av en rogivande blick över det mallorquinska landskapet. Fastighetens tomtareal är ca 1175 kvm, bostadsytan ca 326 kvm, diverse både öppna och överbyggda terrasser och uteplatser ca 80 kvm, en välvårdad trädgård med palmer bl.a. samt ett fabulöst poolområde. Husets två våningsplan omfattar i entréplan ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, köket som är stort och komplett utrustat, grovkök, tre sovrum varav ett med privat badrum en suite samt ett separat badrum. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot utemiljön med sina stora solterrasser, trädgården och till den underbara poolen med separat poolhus. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite och öppen spis och ett rum till som är arbetsrum just nu. På fastigheten finns därutöver ett litet hus som används till förråd samt en gäst- respektive personallägenhet som nås via garaget. Övriga faciliteter och utrustning som detta förtjusande boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, centralvärme, automatiskt bevattningssystem för trädgården, alarmanläggning, en grillplats samt ett garage. Helt nära finns den kungliga golfbanan Royal Bendinat och den exklusiva marinan av Puerto Portals med dess flotta restauranger, barer och shopping. Palma ligger också nära och nås på bara några bilminuter.

 • Boyta

  326m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2664
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: