Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull stor Egendom med milsvid panoramautsikt - Sold

Fakta Bilder

945m2 6 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På en parkliknande tomt om ca 9850 kvm finns detta unika boende i Puerto Andratx och njuter av en överväldigande vidsträckt utsikt över ön Dragonera och det öppna Medelhavet. Boytan är ca 945 kvm med öppna terrasser på ca 200 kvm samt överbyggda terrasser och uteplatser på ca 245 kvm. Därutöver finns på fastigheten tre gästlägenheter, en lägenhet för personalen, diverse mysiga innergårdar (patio’s), en fantastisk stor swimmingpool samt den underbara färgglad anlagda trädgården. Huvudbyggnadens två våningsplan innehåller i entréplan två sovrum med badrum en suite. En trappa ned ligger en mycket stor salong med öppen spis, matsalen, köket som är komplett utrustad och med grovkök och förråd intill, samt en gästtoalett. Nästan alla rum på detta plan har access till den underbara utemiljön med sin stora mat- och grillplats under tak, poolen och trädgården. De tre gästvåningar förfogar över egna separata ingångar och är inredde med ett allrum, ett sovrum och ett badrum. Ett av dessa har dessutom ett pentry, en bastu och hammam samt ett stort rum som kan byggas om till förslagsvis gym eller hemmabio. Personallägenheten har också egen ingång, ett allrum, pentry, ett sov- och badrum samt ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (olja), golvvärme i några rum, alarmanläggning, isolerglas, automatiskt bevattningssystem samt ett dubbelgarage och diverse p-platser ute.

 • Boyta

  945m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2657
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: