Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduktion av underbart rogivande lantställe i Son Font - Sold

Fakta Bilder

250m2 5 Sovrum i Calvia - Sold

Detta unika lantställe är just nu under byggnation och anses vara ett riktigt stalltips på ön. Son Font är en mysig liten ort på en kulle nära Calvia och erbjuder absolut lugn och avskildhet men ändå nära till staden Palma och kusten i sydvästra delen av ön som kan nås på bara 20 bilminuter. Fincan byggs på en ca 14.600 kvm stor tomt med ett bebyggd område på ca 250 kvm, flera öppna och täckta terrasser, en stor trädgård med saltvattenpool, fruktträd och aromatisk växtlighet. Huset byggs i två våningar och innehåller i entréplan: salong, matsal, komplett utrustat modernt kök, en sovrumssvit med dressingroom, grovkök och gäst-wc. På övervåningen planeras två sovrumssviter. Dessutom byggs på tomten ett stort vackert gästhus inredd med tre sovrumssviter, allrum och pentry samt en personalbostad med sovrum och badrum. Övriga faciliteter inkluderar ett garage/Carport med elektrisk manövrerbar port och med plats för två fordon, isolerglas, centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, öppen spis och jacuzzi.

 • Boyta

  250m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2790
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: