Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imposant egendom på landet i det idylliska Bunyola med huvudbyggnad och gäs

Fakta Bilder

1120m2 9 Sovrum i Bunyola

Den imponerande egendomen ligger inbäddad i det vackra mallorquinska landskapet i närheten av den lilla orten Bunyola på en markyta av ca 66 000 kvm, med huvudbyggnadens boarea på 650 kvm och gästhusets 470 kvm. Allt är omgiven av en färgrik, grönskande trädgård med ett stort poolområde. Det finns många terrasser åt alla väderstreck, både med och utan tak. Bostäderna omfattar i huvudbyggnadens entréplan: 2 ljusa och rymliga salonger med öppen spis, stor matsal, ett komplett utrustat kök i lantligt stil med förråd intill, gästtoalett, 2 sovrum med egna badrum s.k. en-suite och ett arbetsrum. Samtliga rum på detta våningsplan öppnar upp mot terrassområden. På övervåningen finns ett vardagsrum med öppen spis samt 4 sovrum med egna badrum och privata terrasser med fin utsikt över landskapet. Till den stora gästvillan kommer man via tärdgården och en vacker pergola. Här finns ett rymligt allrum med öppen spis, ett komplett utrustat kök byggd i rustik stil, förråd intill, 2 sovrum, ett badrum och ett arbetsrum. På övervåningen ett galeri och master bedroom med badrum en-suite. Den magnifika egendomen är byggd med mycket känsla för detaljer, är ombonad och mysig och bl.a. försedd med värme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem. Det finns också grovkök, träningslokal samt p-platser. Det tar inte mer än 20 minuters bilfärd på bekväm motorväg till Palma stad.

 • Boyta

  1120m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  2385
 • Badrum

  10
 • Pris

  8 541 997,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: