Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant etagevåning med takterrass i exklusiv residens nära golfbanan i Ben - Sold

Fakta Bilder

130m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta attraktiva penthouse är belägen i en mycket eftertraktad residens med 3 fantastiska swimmingpooler, omgivna av en underbar grönskande trädgård, precis intill den kungliga golfbanan Royal Bendinat. Den vackra etagevåningen med en bostadsyta av 130 kvm, en inbyggd möblerbar terrass på 12 kvm samt den härliga takterrassen på 16 kvm omfattar vardagsrum med matplats, öppen spis och utgång till terrassen med blick mot poolen, ett komplett utrustat funktionellt kök samt en gästtoalett. En trappa upp finns ett separat badrum och 3 sovrum, varav masterbedroom har eget badrum s.k. en-suite. Ytterligare en trappa upp finns den fabulösa takterrassen varifrån utsikten över golfbanan och det böljande landskapet runtomkring är betagande. Våningen är mycket komfortabel och försedd med bl.a. luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, handduksvärmare i badrummen, isolerglasfönster, porttelefon med video, förråd samt en garageplats i källarplan. Den eleganta yachthamnen av Portals Nous med ett flertal gourmet restauranger, barer, exklusiv shopping och vackra sandstränder ligger i närheten.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  6002
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: