Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert hus med enastående utsikt över golfbanan på exklusivt läge - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta mycket exklusiva och eleganta villa/townhus på 200m2 med egen privat trädgård, 40m2, och takterrass på hela 45m2 med fantastisk utsikt över Kungliga Bendinat golfbanan och havsutsikt är ett fantastiskt objekt. På markplan finner ni ett ljust öppet kök med tillhörande städrum. Från den vackra entrén med tillhörande gästWC kommer ni direkt in i det ljusa eleganta vardagsrummet med öppen spis och tillhörande matsal. Från vardagsrummet har ni direkt access till er egen privata trädgård med utsikt över golfbanan. Från entrén går en vacker trappa upp till plan 2 där ni finner 2 stora dubbelsovrum varav ett med badrum ensuite. På plan 3 finns ytterligare 2 stora sovrum med ett tillhörande badrum. Från detta plan leder en spiraltrappa er upp till den stora härliga takterrassen med fast BBQ samt en vidunderlig utsikt över golfbanan och havet. Till villan har ni 2 parkeringsplatser en inomhus parkering och en utomhus samt 2 förrådsrum. Villan har vackra marmorgolv och individuell AC i varje rum. Badrummen är gjorda i vacker marmor och köket är fullt utrustat och modernt. Villan ligger i en av Bendinats mest exklusiva fastigheter och har en hörnpostition som är mycket attraktiv och privat. I fastigheten finns 3 vackra poolområden i en mycket vacker och välskött trädgård med utsikt över golfbanan. På 2 minuters gångavstånd finner ni flera restauranger och caféer och bara 5 minuters bilväg bort finner ni det populära Puerto Portals, en mycket lyxig marina. Illetas med sina vackra stränder och trendiga Virtual Beachclub ligger bara på 10 minuters gångavstånd. Palmastad ligger bara 10 minuters bilväg från Bendinat, med andra ord är detta ett perfekt läge på sydvästkusten

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7069
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: