Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant och charmerande trädgårdslägenhet med strålande utsikt mot golfbana - Sold

Fakta Bilder

125m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den mycket exklusiva lägenheten är något för salta golfentusiaster med sin omedelbara närhet till den utsökta golfbanan Royal Bendinat. Våningen har en egen trädgård och bostaden är 125 kvm stor fördelad på vacker entréhall, ljust och trevligt vardagsrum med öppen spis, matsalsdel med utgång till den stora terrassen och trädgården med utsikt över golfbanan. Köket är funktionell och komplett utrustad, grovkök intill. Två rymliga sovrum, 2 badrum, varav ett är en-suit. Alla materialval är av högsta kvalitet såsom vackra marmorgolv, luftkonditionering i samtliga rum (individuell manövrerbara) och elegant italiensk marmor i badrummen. Denna underbara våning finns i en liten och exklusiv anläggning med inte mindre än 3 fantastiska swimmingpooler i ett av de bästa och mest omtyckte bostadsområden nära Palma stad. På gångavstånd finns shoppingcenter, restauranger och caféer. Det mondäna Puerto Portals med sin exklusiva yachthamnen är bara 5 bilminuter bort. Palma når man på 10 minuter.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2023
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: