Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuriös och elegant villa vid havet i det eftersökta Bendinat - Sold

Fakta Bilder

385m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna mycket vackra, exklusiva och välbyggda villa i gamla Bendinat ligger ett stenkast från havet. Villan har 4 sovrum samt 4 badrum och är mycket väl genomtänkt för en stor familj. På entréplan finner ni ett ljust och luftigt vardagsrum med tillhörande matsal. Köket är byggt i så kallad amerikansk öppen stil och i hela entréplanet finner ni de mycket vackra träbjälkarna som ger huset den karakteristiska Medelhavskänslan. Till vänster om vardagsrummet finns en hel gästavdelningen med eget kök, badrum samt 2 stora dubbelsovrum. På andra våningen finns ytterligare en identisk gästavdelning samt ytterligare 2 stora dubbelsovrum. Från andra våningen har man en mycket vacker havsutsikt. Till amtliga sovrum finns en terrass med härlig havsutsikt. På markplan framför huset ligger den stora vackra poolen med tillhörande öppna och delvis överbyggda terrasser som leder in i vardagsrum och matsal. Till villan har ni ett inbyggt garage med plats för 4 bilar. Villan är som gjord for en stor familj med mycket gäster då alla praktiska detaljer är mycket väl genomtänkta

 • Boyta

  385m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7030
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: