Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • ELEGANT VÅNING I 2 PLAN MED HAVSUTSIKT I DEN EXKLUSIVA ANLÄGGNINGEN ANCHORA - Sold

Fakta Bilder

144m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

En underbar stor våning i 2-plan och sydläge erbjuder en härlig vy mot havet och den grönskande trädgården i den exklusiva anläggningen Anchorage Club i Illetas. Våningen är på 144 kvm med generös takhöjd och erbjuder ett stort ljust vardagsrum med öppen spis och matsalsdel som leder ut till den stora och soliga 34 kvm stora terrassen. På detta plan finns också ett komplett utrustad kök, ett sovrum, badrum och ett gäst-wc. På nedre plan finns den stora sovrumssviten med dressingroom och badrum en-suite samt ytterligare ett sovrum med badrum en-suite. Båda sovrummen har utgång till en altan och den välskötta trädgården i anläggningen. Lägenheten är bl.a. utrustad med marmorgolv, inbyggda garderober, luftkonditionering varm/kallt. Detta eleganta bostadsområde i första linjen mot havet förfogar över 5 poolområden inbäddade i en subtropiskt trädgård, har direktutgång till havet, en Beach Club i sommarmånaderna, privat tennisbana direkt vid havet samt 24-timmars säkerhetstjänst. I närområdet finns flera badstränder, restauranger och affärer. Bendinats golfbana och den populära marinan Puerto Portals når man på några minuter med bilen. Till Palma stad tar det ca 10 bilminuter.

 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7070
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: