Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Arkitektritad villa med härlig havsutsikt belägen i en tropisk trädgård i m - Sold

Fakta Bilder

242m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med hela havet framför sig ligger detta attraktiva hus omgiven av en grönskande trädgård med 2 paviljonger med matplatser, en stor pool och en fin stor solterrass i det eleganta villaområde Sol de Mallorca. Tomtarealen är på 1 130 kvm, bostadsytan 242 kvm och solterrasser på 174 kvm. Villan är i 2 plan och består av i bottenplan: rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, komplett utrustad kök med grovkök och förråd, gäst-wc samt huvudsovrummet med badrum en-suite och klädkammare. En trappa upp finns 1 separat badrum och 4 sovrum varav 2 med badrum en-suite och 2 med utgång till den stora balkongen med havsutsikt. Detta trivsamma hus har genomgående smakfulla materialval och är utrustad med bl.a. marmorgolv, centralvärme och luftkonditionering varm/kallt. Stort garage. Ett flertal badstränder, fritidshamnar, golfbanor, hotell och affärer finns i närområdet. Till Palma är det ca 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  242m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2090
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: